Aletli Pilates zayıflatır mı ?

Aletli Pilates Zayıflatır mı ? Evet Zayıflatır 🙂

Aletli Pilates kilo vermeye yardımcı olan bir fiziksel aktivitedir ancak yöntemin asıl amacı bu değildir. Reformer Pilates, çeşitli patolojilerin tedavisine ve rehabilitasyonuna yardımcı olmak için yaratılmıştır, çünkü bu, vücudu bir bütün olarak içeren bir tür fiziksel egzersizdir.

Reformer Pilates’teki egzersizler karın kaslarını güçlendirmeyi, aletli pilates sıkılaştırır mı eklemleri stabilize etmeyi ve hareketi yeniden eğitmeyi, kapasite dengesi sağlamayı ve vücut esnekliğini artırmayı amaçlar.

Ve kilo vermenize nasıl yardımcı olabilir? Yöntem, kasları, kemikleri ve eklemleri yoğun bir şekilde çalıştırır, bu da metabolizmayı ve vücudunuzun tüm performansının dengesini uyarır, bu da kilo verirken büyük bir müttefiktir. Ayrıca Reformer’daki Pilates hareketleri enerji harcamasını artırır.

Aletli Pilates Zayıflatır mı ?

Aletli Pilates Zayıflatır mı ?

Aletli Pilates Zayıflatır mı ?

Örneğin, Çekirdek gücünü geliştirmek ve korumak için çok çalıştığınızda, vücudunuz özellikle karın olmak üzere doğal olarak kalori yakmaya başlar. İşte Reformer Pilates, vücudunuzun dönüşümüne ve kilo vermenize katkıda bulunur.

Antrenmanın yoğunluğuna ve sıklığına bağlı olarak, bir aylık dersten sonra uygulayıcı, daha sağlıklı ve daha formda bir vücut gibi bazı sonuçları fark etmeye başlar, kas tanımının kollarda, bacaklarda veya vücuttaki ölçülerin azalmasına yardımcı olacağını hatırlatır. karın.

Ancak kilo vermek için sadece bazı Reformer Pilates derslerine katılmanın yeterli olmadığını söylemekte fayda var. Bir Reformer Pilates dersi kilo vermenize yardımcı olacaktır, ancak bu yöntemi yalnızca yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeyi içeren sağlıklı bir yaşam tarzıyla birleştirdiğinizde.

Bu nedenle, Pilates’teki ana hedefiniz hızlı ve uzun süreli kilo vermekse, sağlıklı ve dengeli beslenmeniz ve mümkünse Pilates’i tamamlamak için yüksek kalorili başka bir fiziksel aktivite yapmanız gerekir.

Aletli Pilates Zayıflatır mı ?

Burada, Kore Galeri’de , bu amaçla (kilo ve yağ kaybı) kişiye özel bir eğitim oluşturmak ve Reformer üzerinde Pilates öğretmek için hazırlanmış eğitmenleriniz var. Böylece aerobik egzersizleri daha dinamik bir şekilde, Aletli Pilates Zayıflatır mı ? daha fazla tekrarla, bir hareketten diğerine kesintisiz bir şekilde evrilmiş olacaksınız.

Derslerimiz motive edicidir ve özverili bir çalışmayı garanti ederiz. Artık kilo verebilir ve ruh halinizi ve özgüveninizi iyileştirebilirsiniz, çünkü Reformer Pilates yapmanın zevk ve esenlik hissinden sorumlu nöro-hormonlar olan endorfinleri serbest bıraktığı kanıtlanmıştır.

Aletli Pilates Zayıflatır mı ?

Aletli Pilates Zayıflatır mı ? Günlük aktivitelerinizin performansını artırmak, zihniniz ve bedeniniz arasındaki en büyük dengeyi sağlamak için Reformer Pilates stüdyomuza gelin ve daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olun.

Kadıköy  Konum  –  Üsküdar  Konum  –  Maltepe  Konum – Tuzla Konum